Giveaway

Smykke fra AR Smykke Design + rabatkode

Reklame ar-smykke-design-style-1ar-smykke-design-style-3ar-smykke-design-style-31

Når jeg skal købe et nyt smykke, er det vigtigt at smykket kan bruges til flere outfits. Så føler jeg, at jeg får mest smykke for pengene. I dette indlæg viser jeg, hvor nemt dette smykke fra AR Smykke Design kan bruges til flere outfits. Smykket jeg har på hedder “Autumn Jewel vedhæng med rosakvarts” og er en del af AR Smykke Designs nye efterårs kollektion. Jeg har udvalgt 3 forskellige outfits, for at vise at smykket både kan bruges til hverdag og til finere brug. For ikke at sige til råt, klassisk og farverigt tøj. Den lille lyserøde ædelsten får mere liv, når den er sammensat med sort, hvor den bliver mere fremhævet. Når stenen bliver sat sammen med fx gul eller grå bliver den mere nedtonet i farven, hvilket kan være fint bare til hverdagsbrug. Smykket kan bruges til stort set alt tøj og kan styles med flere smykker og kæder i andre længder. Super fint, efter min mening.

Det er Anders Rerup som er guldsmed og smykkedesigner der står bag designet. Alle smykkerne er dansk produceret med et nordisk design, som Anders selv laver i hans værksted. Den 23. august 2017 udkom han med 4 nye smykkeserier, her i blandt Autumn Jewel, hvor mit vedhæng og kæde er fra.

I kan finde smykket her og tjekke hans andre kollektioner ud på hans hjemmeside her. Jeg har fået en rabatkode til jer, så I kan få 10% og gratis levering på smykker fra hans hjemmeside (dog ikke på den nye kollektion). Koden er ‘SimoneDamsfeld’ og gælder til den 15. oktober.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway