Outfit #86 - Marmor

Niagara Falls #5

På min ferie til USA var vi også et smut i Canada, for at opleve smukke Niagara Falls fra den canadiske side. Niagara Falls består af det enorme Horseshoe Falls på den canadiske side og de noget mindre American Falls og Bridal Veil Falls på den amerikanske side. Det er virkelig imponerende at se de massive vandmasser, der fosser ud over klippekanten med en voldsom og øredøvende kraft og ender i en kolossal vandsky, som kan mærkes på lang afstand. I kan måske fornemme det på billederne.

1,68 millioner liter vand fosser ud over kanten hvert eneste minut. Vi var ude og sejle med Hornblower-båden, der sejler helt tæt på Horseshoe Falls, som I kan se på billedet nedenunder. Man får tildelt et regnslag inden turen, for man bombarderes med vanddampene, når man sejler helt ind i vandfaldene. Man mærker virkelig vandets kraft, når strømmer hiver fat i båden. Jeg turde ikke tage billeder eller havde kameraet fremme på båden. Bare tanken om at tabe det i vandet eller det blev helt gennemblødt af vand.

Når lyset fra solen ramte de mange vanddråber helt rigtigt, kom der den smukkeste regnbue frem fra vandfaldet. Rigtig fin oplevelse. Vi var også på tur “bag” vandfaldene, hvor man kommer ned i tunneller under vandfaldene. Her kunne man også komme ud på en platform og opleve vandfaldet helt tæt på. Der er også svævebaner over floden, hvis man brænder for lidt adrenalin.

Kl. 22 om aftenen er der et kæmpe fyrværkerishow over vandfaldene. Det er sindssyg flot. Dog er det lidt for meget med alle de lys, der bliver sat på vandfaldene om aftenen. Vandet skifter mellem rød, blå, grøn, gul og lilla farver.

Hele området inden man kommer ned til Niagara Falls, er lidt Las Vegas inspireret og pænt sagt ALT for meget. I et natursmukt område er selve byen ødelagt af alverdens forlystelser, spøgelseshuse, gøgl, souvenirboder samt et utal af pizza- og fast food restauranter og ikke mindst kæmpe hoteller. Der er sindssygt mange mennesker om aftenen, men om dagen, når man er ved vandfaldene, kan man godt abstrahere fra de mange mennesker, fordi udsigten er så storslået.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #86 - Marmor