Færdiguddannet Designteknolog

Mine sommerferie planer

Det er gået op for mig, at jeg faktisk ikke har skrevet hvad mine sommerferie planer er i år. Sidste år var jeg med familien i USA, hvor vi blandt andet oplevede New York og Niagara Falls. Forrige år var vi på Bali, min absolut favorit ferie indtil videre. Kan virkelig anbefales!

I år bliver vi i Europa, hvor vi flyver til og Malaga, og skal lidt rundt i Andalusien. Vi skal bo en uge ved kysten og en uge lidt oppe i bjergene. Jeg glæder mig til afslapning, smuk natur, hyggelige hvide landsbyer og leve af at spise paella.

Faktisk har jeg hele 4 ugers ferie i år. Tro det eller ej, så er det lykkes uden problemer, selvom jeg har to jobs. Jeg tager nemlig også en uge i sommerhus med min mor og senere på sommeren nogle dage i sommerhus med en veninde, så det skal nok blive hyggeligt. Gilleleje, hvor vores sommerhus ligger, er min favorit by om sommeren. Der er super hyggeligt og fuld af liv og glade dage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Færdiguddannet Designteknolog