Mine mest læste indlæg i 2019

Online januar udsalg

 

Januar udsalget er godt i gang på de forskellige webshops og butikker, og derfor skal I selvfølgelig ikke snydes for lidt inspiration. Jeg har både fundet lidt tøj til hverdagen og til fitness centeret. Vi er vel i januar måned, hvor de fleste begynder at træne igen og lever lidt sundere efter en måske lidt for usund december måned.

Jeg arbejder selv i en tøjbutik, hvor jeg har gjort klar til januar udsalg med store besparelser på ellers ret nyt tøj til hverdag og fest. Det samme gælder i SPORTMASTER hvor der lige nu er minimum 60% på alt udsalg, det er alligevel ret vildt. Hvis I ikke allerede har fået shoppet lidt nyt til garderoben, så synes jeg I skal tjekke udsalget ud. Jeg overvejer selv flere af tingene på billederne.

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine mest læste indlæg i 2019