Sommerfavoritter

BY IC nye kollektion

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Hvis I ikke allerede har set BY IC nyeste kollektion, så vil jeg lige tippe jer til at tjekke den ud. Jeg er kæmpe fan af disse smukke kjoler og deres print og farver! Jeg havde tænkt mig at bestille Agnes kjolen (den samme som nr. 2), men den er allerede udsolgt i den farve, jeg gerne ville have haft den i. Jeg har ret mange blå og grønne kjoler, så hvis jeg skal eje en kjole fra BY IC, så bliver den lilla.

Men i hvert fald så er kjolerne perfekte til sommer og fås i flere modeller og farver, end jeg kan have med i dette indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfavoritter