Outfit #129 - Efterårsstrik

Efterårsfavoritter fra BY IC

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Jeg har fundet mine efterårsfavoritter frem fra BY IC. Jeg er blevet rigtig glad for korte cardigans dette efterår. Jeg har allerede en lille samling af hvide, lyserøde, grønne og gule cardigans. Jeg elsker farver, hvilket nok er grunden til det lidt farverige valg. Jeg er allerede på udkig efter flere – nemlig denne lyserøde og den grønne eller måske den hvide med sølvknapperne. De er alle fra ONLY, så jeg venter nok med at købe dem, til jeg kan prøve dem i butikken, hvor jeg arbejder.

Ellers er fine bluser og hyggesæt også altid lækre om efteråret.

Jeg har allerede jakken (nr. 2), som jeg er super glad for, og som er en af mine efterårsjakker, som jeg har købt i år. I kan se mig i den her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #129 - Efterårsstrik