Outfit #21 - Off shoulder bluse fra Neo Noir

Drømme indretning af bolig

Indeholder reklame-links Bolig

Sofa | Tæppe | Grå pude | Hvid pude | Sofabord | Lysestage | Sengetøj | Sengetæppe | Tæppe | Kurv

Jeg tænker sommetider over hvordan min lejlighed skal indrettes, den dag jeg flytter hjemmefra. Jeg synes det er hyggeligt at se på møbler og pynteting til boligen. Det giver personlighed i hjemmet, hvilket jeg godt kan lide. Jeg er glad for lyse farver i hjemmet. Jeg har allerede nogle lysestager, vaser og skåle, som passer perfekt ind i den stil, som jeg tænker, jeg gerne vil have. Jeg glæder mig  i hvert fald til dagen, hvor jeg selv skal indrette min bolig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #21 - Off shoulder bluse fra Neo Noir