Se mit soveværelse

Sådan fik jeg inspiration til indretning af lejligheden

Jeg har i mange år glædet mig til den dag, jeg skulle i gang med at indrette min første lejlighed. Derfor vil jeg gerne dele, hvor jeg har fået min inspiration fra.

Da jeg så min lejlighed første gang, fik jeg hurtigt nogle idéer til hvilke møbler der passede ind og hvordan jeg skulle indrette den. Jeg havde nok ikke købt lejligheden, hvis jeg ikke havde den fornemmelse, da jeg trådte ind af døren første gang. Jeg synes at det er vigtigt at være omgivet af ting, som man godt kan lide i sin bolig.

Læs også: Se min stue

Mange unge starter ud med et IKEA hjem eller møbler fra familie og venner, og det kan også være rigtig fint, men jeg ville hellere selv finde min stil og give min lejlighed et personligt præg. Lige da jeg havde købt lejligheden, gik jeg på Instagram for at finde inspiration til hvordan min lejlighed kunne indrettes. Jeg kiggede på alt fra farver, materialer, stil, sammensætninger, til møbler.

Jeg vidste på forhånd, at jeg ville have en grå hjørnesofa, sorte stole og et spisebord med hvid bordplade og sorte ben. Men derudover har jeg hentet en masse inspiration ved at kigge på Instagram, Marketplace på Facebook og selvfølgelig være rundt og kigge i butikker. Jeg vidste godt at nogle af de møbler jeg var på udkig efter, var i den dyre ende i forhold til mit budget og måske kunne købes billigere brugt. Mine spisebordstole er købt brugt på Marketplace, og er i ret flot stand og ikke særlig gamle, selvom jeg fik dem til en god pris. Det samme gælder mine spisebordslamper, som jeg også har købt via Marketplace og fik til en pris på ca. 20% af nyprisen.

Læs også: Se min entré + badeværelse

Jeg har også kigget efter sofabord og spisebord på Marketplace, men har ikke kunne finde nogle i en ordentlig kvalitet og pris. Derfor valgte jeg at købe mine borde fra nye af, så jeg fik dem jeg ønskede mig og uden ridser mv. Jeg har også været i IKEA, hvor jeg har købt mit klædeskab, sengebord, kommoder og tv bord. De fleste af mine køkkenting er fra Imerco og Kop & Kande. Jeg håber, at det er ting jeg ikke bliver træt af, og som jeg kan bruge i mange år.

Jeg tror, jeg er kommet frem til, at jeg gerne vil bruge lidt penge på at købe kvalitet og til gengæld få nogle møbler, som jeg ved jeg bliver glad for, og som forhåbentlig holder i mange år. Min stil er meget ren og enkel. Jeg er til hvide, sorte og grå/sølv nuancer samt lidt grønne planter og billeder, giver lidt mere farve.

Læs også: Se mit køkken

Jeg har brugt lang tid på at finde de forskellige møbler og løsninger i forhold til opbevaring mv., men synes nu jeg har fundet min stil. Det tog mig mange søgninger på Google og ture rundt i boligbutikker, før jeg fandt frem til de ting, jeg har i dag. Jeg skulle også først se nogle af møblerne i lejligheden før jeg kunne købe de sidste ting. Jeg skulle ligesom fornemme, hvad der var plads til og behov for.

Læs også: Se mit soveværelse

2 kommentarer

 • Hej – Hvor var det at den lampe over spisebordet var fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Damsfeld

   Hej Simonie,
   Mine spisebordslamper er fra Frandsen og hedder Ball Pandel. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mit soveværelse