Hyggetøj til de kolde tider

Se min entré + badeværelse

Dette er min entré, der binder alle rum sammen i lejligheden. I min entré har jeg et lidt specielt kosteskab, hvor jeg har praktiske ting som fx min støvsuger, kost, pantflasker og andet kedeligt, men også min ovn. Hvis I så mit tidligere indlæg med mit køkken, så lagde I måske mærke til at ovnen var indbygget i væggen. Den er nemlig bygget ind i mit skab, og tager derfor en del af pladsen i skabet. Jeg har til gengæld fået bygget et skab rundt om min elmåler, dels fordi jeg ikke synes den var så pæn, men også fordi jeg så får lidt ekstra opbevaringsplads til nøgler og elpærer mv. Og bedst af alt så har jeg fået sat kroge på skabet, så jeg kan hænge mine jakker og tasker. Det manglede jeg nemlig plads til i starten.

I min entré har jeg et stort spejl, som er ret praktisk, da jeg ikke har et spejl i soveværelset, men det hænger super centralt og så passer det også godt i farven til den øvrige indretning.

Mit badeværelse er det rum, som jeg har fået gjort mindst ved. Her er der kun blevet malet, sat knager op til håndklæder og over vasken har jeg fået et stort spejl med hylder i, så jeg kan gemme min ting væk. Jeg elsker at der er god plads til bruseren i mit badeværelse og at gulvet kun bliver vådt, der hvor vandet falder, så hele gulvet ikke er vådt, når jeg er i bad. Det fede er også at gulvet er helt tørt, inden jeg når at gå ud efter badet, da det tørrer vildt hurtigt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggetøj til de kolde tider