At falde i søvn i timen

Outfit #29 – En travl hverdag

Indeholder reklame-links DSC_0542 DSC_0532DSC_0426DSC_0492DSC_0519

Synes efterhånden ugerne bliver længere og mere travle. Jeg har enormt mange lektier og afleveringer for. Når man lige har afleveret en opgave, får man er ny. Jeg har knoklet de sidste par dage for at få styr på afleveringerne, så jeg kan få en weekend uden lektier. Nok også derfor jeg faldt i søvn i timen i tirsdags.

Jeg har desværre kun fundet tid til at løbe få gange i denne uge… Håber jeg kan komme lidt mere ud i næste uge. Så det ikke kun bliver træningen hjemme.

Mine forældre har lige kastet sig over et malerprojekt, hvor hegn, havelåge og skur skal males, nu hvor vejret er fint til det. Så ud med Simone og male, selvom jeg virkelig ikke gider.

Billederne er fra min lille københavner tur. Bukserne er fra Dr Denim jeg har dem i en størrelse S, men har lige bestilt dem i en XS, da de gir sig i stoffet og er blevet for løse. Toppen er fra Nelly og jakken er fra Vero Moda, men jeg har fundet en der ligner fra Topshop.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At falde i søvn i timen