Inspiration til outfit #3

Outfit #36 – En bamset strik

Simone Damsfeld Simone Damsfeld

Et klassisk og nemt outfit er en strik udover en hvid skjorte. Jeg fandt min bamset strik frem. Den er simpelhen så blød. Mange af mine venner har en tendens til lige at skulle røre den. Flere af mine veninder har også selv anskaffet sig en blød strik. De er uundværlige, især om vinteren. Jeg har efterhånden også en del  bløde striktrøjer. De er så hyggelige og varme at have på. Min strik er fra Vila, jeg købte den sidste år ved juletid. Det kan godt være lidt svært at vide, hvor blød en strik er, hvis man køber den over nettet. Mit råd er at gå rundt i butikkerne og mærke jer frem til en lækker blød striktrøje. Vila, Vero Moda og H&M, er der jeg har flest fra. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til outfit #3