Kjoler og jumpsuits til festlige lejligheder #2

Outfit #43 – All pink

Indeholder reklame-links

Simone Damsfeld Simone Damsfeld Simone Damsfeld Simone Damsfeld
Jakke | Bukser

Da jeg var på Bispebjerg kirkegård havde jeg dette nude outfit på. Jeg synes bomber jakken er så fin og sød til foråret og sommeren. Så passer den jo super godt til mine lysegrå bukser. Som I nok har lagt mærke til er meget af mit tøj fra Bestsellers mærker, da de har en masse tøj der er lige min stil. Så hvis I er i tvivl om noget tøj, er det sikker på Bestsellers hjemmeside ellers er I velkommen til at spørge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler og jumpsuits til festlige lejligheder #2