Outfit #67 - Guld prikker

Lillejuleaften / Konfekt

dsc_0679 dsc_0682 dsc_0689 dsc_0694Jeg håber I er klar til juleaften med familien i morgen. For det er jeg/vi i min familie. Jeg har brugt de seneste par dage på at pakke de sidste julegaver ind, handlet ind til juleaften og de kommende juledage/frokoster og lavet konfekt. I år har jeg stået for en del juleindkøb, da jeg har haft tiden til det, og så synes jeg det er hyggeligt at gå rundt og købe julegaver.

I morgen bliver familien samlet til juleaften, hvor vi bliver ret mange i år. Jeg tror der bliver rigtig mange pakker under træet, så mon ikke det kommer til at tage lang tid at åbne alle pakkerne. I kan læse eller genlæse indlægget fra min juleaften sidste år her! Jeg har nemlig en lidt anderledes tradition med julemaden end resten af familien.

Glædelig jul til jer alle.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #67 - Guld prikker