Inspiration til outfit #18

Steder jeg gerne vil besøge

Hvem drømmer ikke om ferie, afslapning og nye oplevelser rundt omkring i verden? Jeg gør i hvert fald. Jeg har fundet 7  forskellige rejsemål, som jeg gerne vil besøge på et tidpunkt i mit liv. Nogle af stederne har jeg allerede besøgt, men drømmer om at komme igen. Andre steder må jeg bare opleve, fordi alt virker så overdrevent og vildt.


Grækenland

Byen Fira på den græske ø Santorini ser så idyllisk ud med sine hvide huse med blå tage og den smukkeste udsigt over havet.
graekenlandMaldiverne
Ren idyl og de fineste små hytter i vandet med det klareste vand omkring, perfekt til at snorkle i. Total luksus. maldiverne New York
Jeg var vild med Californien, da vi var på rundrejse i 2014. Så jeg må bare også opleve New York og få en bid af Blair Waldolf’s liv.  new-yorkDubai
Byen hvor altid er så overdrevent med de højeste bygninger, kunstige øer og ørken. dubaiEgypten
Jeg har altid gerne ville se pyramiderne.egyptenLondon
London er en af de storbyer i Europa, som man skal besøge (Ligesom Paris og Rom, der har jeg bare været)londonØstrig
Jeg elsker at stå på ski og nyde den smukke natur, der er i bjergene. Og så er der intet bedre end en hyggelig hytte, hvor man kan hygge sig med varm kakao og i hyggetøj. Jeg har stået på ski i Sverige, Norge og Østrig. Østrig var min favorit på grund af de høje bjerge. oestrig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til outfit #18