Tilbage på skolebænken og status over 3. semester

Sommerferien er booket. Her skal jeg til

Selvom det føles som lang tid, så er flybilletterne købt til sommerferiens destination. Sidste år var jeg med familien til New York og andre storbyer i USA. Det var en vild ferie med masser af oplevelser og smukke omgivelser. Året før (2017) var jeg med familien til skønne Bali, amen sikke en ferie. Måske den bedste, fordi alt bare var så perfekt med omgivelserne, hotellerne, guiderne, oplevelserne og alle de små ting, der gjorde rejsen fantastisk. I år tager vi en lidt mere rolig ferie og ikke nær så langt væk. Vi bliver nemlig i Europa, men stadig til et solrigt land. Nemlig Spanien. Vi skal til Malaga, hvor vi først skal bo ved kysten og senere hen lidt oppe i bjergene. Det skal nok blive skønt. Tænker der er rigtig varmt og en masse god mad, ligesom sidst jeg besøgte Spanien, der var det bare Barcelona.

Udover Malaga med familien, så smutter jeg også en uge til Bornholm med vennerne. En af mine venner bor på Bornholm, og har også et sommerhus der, som vi har fået lov at låne af hans forældre. Det er mange år siden, jeg sidst har været på Bornholm, så det bliver sjovt at komme tilbage til solskinsøen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage på skolebænken og status over 3. semester