Outfit #76 - sommerlig kimono

Anbefaling af australian bodycare

dsc_0973Produkterne har jeg fået i gave for noget tid siden af australian bodycare. Det er mig selv, der har besluttet at skrive om produkterne og give min ærlige mening.

Jeg har i over en måned testet australian bodycare’s shampoo og balsam. Jeg har ret fint hår, der tit knækker i spidserne. Derfor valgte jeg at bestille australian bodycare’s hårserie for at prøve om det havde en virkning. Mit hår ser nu langt mere sundt ud efter en klipning og efter jeg er begyndt at bruge deres produkter. Mit hår knækker ikke på samme måde mere. Derfor synes jeg, I skal have min anbefaling af australian bodycare hårserie med shampoo og balsam. Jeg skulle dog lige vænne mig til lugten. Den har en lidt sjov lugt, når den kommer ud af flasken, dog er det ikke noget håret lugter af efter vask. Tror lidt det er en smagssag. Jeg bruger normalt shampoo, der dufter af blomster eller har en sødlig duft. Men lad det ikke skræmme jer, for det virker!

Jeg synes australian bodycare har en nem og brugervenlig hjemmeside. De laver mange produkter til hele kroppen og til udfordringer med kløende hud, urenheder, eksem, lus, skæl osv. Jeg er sikker på at deres øvrige produkter også er gode. Jeg har allerede hørt godt om deres spot stick, tea tre oil, ansigtsrens og ansigtsmaske.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #76 - sommerlig kimono