Rabatkode: 20% på alle overdele hos Gina Tricot

Min første uge i SPORTMASTER

I mandags havde jeg min første praktikdag i SPORTMASTER i deres marketingsafdeling i Ballerup. Jeg synes allerede det er længe siden, jeg var der til første samtale i september om praktikpladsen. Jeg husker tydeligt, at min mor sagde til mig om morgenen, at jeg lignede en hængt kat, fordi jeg var mega frustreret og sur. Det var lige før, hun ikke turde sende mig afsted til samtalen. Samtalen gik faktisk godt, så selvom jeg var frustreret, kunne jeg godt parkere det derhjemme og være smilende og “på” til samtalen. Jeg gik videre til anden samtale, hvor jeg også fik at vide at over 100 havde ansøgt om praktikpladsen, og 8 havde været til første samtale, og 3 var gået videre til anden samtale. Heldigvis blev det mig, der fik praktikpladsen.

Min første uge har stået på forskellige opgaver med marketing teamet. De første dage blev brugt på introduktion til forskellige programmer og deres arbejdsgang. Jeg fik en computer – mac…. som jeg allerede på anden dagen fik byttet ud med en windows pc. Jeg er bare ikke vild med en mac computer.

I løbet af ugen har jeg blandt andet lavet links til SPORTMASTERs Black Days/julekatalog, hvor jeg sørger for, at alle links er sat ind på produkterne.

Jeg har også nået at opstille nogle mails til denne weekend. Så hvis du er med i Klub SPORTMASTER, så har jeg været inde over mailen. Det synes jeg, er lidt sjovt.

Jeg har også fået lavet nogle bestillings kataloger til en sportsklub, billeder til de skærme der er i SPORTMASTER butikkerne og lidt tekst til de nye gavekort, man kan købe over deres hjemmeside.

Sidst, men ikke mindst, så har jeg udvalgt de nyheder, der bliver vist på dame, herre og børne forsiderne på SPORTMASTERs hjemmeside. Lige til denne opgave, hjalp jeg dem i online afdelingen, hvilket egentlig passer mig fint, for så får jeg prøvet flere forskellige opgaver og mødt flest mulige mennesker. Vi sidder nemlig mange afdelinger i et rum, hvor det selvfølgelig er godt at kende folk og vide hvad de laver.

Så en masse grafik, optimering af hjemmeside og opstilling af mails er det blevet til i løbet af ugen. Jeg synes faktisk at det er godt gået, at jeg har nået så mange forskellige ting, på så få dage. I næste uge skal jeg lave skilte, så vidt jeg ved. Det bliver spændende at se, hvad det går ud på.

Personalet i SPORTMASTER er i hvert fald rigtig søde og behagelige mennesker, og jeg kan mærke, at jeg nok skal få en god tid og lære en masse nyt.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode: 20% på alle overdele hos Gina Tricot