Har du nytårstøjet parat?

Juleferie og julehygge

Så er juleferien startet! Eller rettere sagt en lille juleferie. Jeg skal nemlig arbejde mellem jul og nytår på kontoret i SPORTMASTER. Jeg er også så heldig at have fået vagten i ONLY på selve nytårsaftensdag…

Denne uge har jeg brugt på at ses med nogle venner og arbejdet lidt ekstra i de butikker, der havde brug for hjælp her i juledagene. Jeg har i år pakket rigtig mange julegaver ind, både til min familie og kunderne i butikkerne.

I år giver jeg ekstra gode julegaver til min familie og jeg glæder mig sådan til at se deres reaktion, når de pakker gaverne op. Weekenden byder på en masse julehygge med julebag, konfekt, pynte juletræ m.m.

Så det skal nok blive en god weekend og juleferie 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du nytårstøjet parat?