Sidste dag i praktik hos SPORTMASTER

Jeg har fået endnu et job

Læs også: Min sidste dag i praktik hos SPORTMASTER

…. Helt slut er det ikke i SPORTMASTER. Jeg har nemlig fået vist dem hvad jeg kan, og er mega god til: Planlægning, stuktur og overblik. Nu skal jeg lige have klaret min opgaveskrivning til KEA, og så starter jeg i næste uge som studiemedhjælper i SPORTMASTERs marketing afdeling et par dage om ugen. Jeg synes det er fedt, at jeg ikke skal væk fra SPORTMASTER og kan fortsætte med det arbejde, jeg lige er blevet så god til.

Jeg må også indrømme, at tanken om at skulle sige farvel til alle de gode kolleger i SPORTMASTER ville være trist. Vi får lavet en masse fede ting, grint over vores utrolig dårlige humor og talt om de mærkeligste ting over frokost.

For lige at opsummere, så arbejder jeg fremover som studiemedhjælper i SPORTMASTER, deltid i ONLY, har denne blog og studerer på 4. semester på KEA som designteknolog i marketing og kommunikation. Måske jeg bare skulle glemme mit nytårsfortsæt….Haha..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste dag i praktik hos SPORTMASTER