Sjove pengegave idéer

Royal Run ’19

I går var jeg til Royal Run ligesom stort set hele Danmark også var. Jeg skulle løbe 10 km sammen med min fætter og to kusiner samt deres forældre. Mit mål var at løbe på en god tid omkring 52 min. eller som min tidsgruppe var “under en time”.

Der var virkelig mange mennesker klar til start, og der var store forsinkelser i forhold til tidsplanen for hvornår min tidsgruppe skulle starte. Jeg kom først i gang med løbet kl. 18.55, ca. 25 min. senere end forventet. En stor del af turen løb jeg sammen med min kusine, hendes far og min fætter. Senere primært sammen med min fætter, indtil han satte i en spurt. Så løb jeg sammen med de tusindvis af mennesker, der  alle var med til Royal Run. Mange valgte dog at gå undervejs, og nogle gik 4 ved siden af hinanden, så det var svært at komme forbi.

Efter 8 km mødte jeg min moster og hendes kæreste, da var de nået 2 km., da de først sent var blevet sendt afsted på ruten. De mødte også Kronprins Frederik flere gange og fik taget billede med ham, haha.

Jeg kom i mål efter 59 min og 13 sek. Ikke ligefrem min bedste tid, men det var næsten umuligt at løbe hurtigere med alle de mennesker. Jeg var først hjemme omkring 22.30, og endte med at havde gået/løbet i alt 20 km. i Kbh., så mine ben er rigtig trætte nu, da jeg også har været nede at træne 1,5 time her til aften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjove pengegave idéer