Outfit #113 - Den perfekte blå kjole

Husk at støtte de lokale butikker

Sikke en tid vi gennemgår i øjeblikket. Jeg har heldigvis hverken været i karantæne eller ramt af Corona. Det har min familie heller ikke, men som alle andre så har jeg mærket Corona-situationen, ved at være hjemsendt fra begge jobs, og jeg ved stadig ikke hvornår jeg kommer tilbage i butikken eller på kontoret. Corona fylder også utrolig meget i medierne, både på de sociale medier og tv. Nu er Danmark så småt ved at genåbne igen, men det bliver til en helt ny verden, hvor vi stadig skal passe på os selv og hinanden for ikke at blive smittet med Covid-19.

Jeg synes, det er vigtigere nu end nogensinde at huske at handle LOKALT! Jeg arbejder selv i Herlev Bymidte ONLY, og her er flere butikker lukket permanent. Pt er vi den eneste tøjbutik med dametøj i centret, bortset fra Føtex. Jeg håber at I vil hjælpe jeres yndlingsbutikker, ved at købe lidt ekstra i disse tider og huske at handle lokalt, hvis I gerne vil have at butikkerne skal overleve. Det gælder alle typer butikker og lokale erhvervsdrivende.

I rigtig mange butikker er der lige nu gode rabatter, da butikkerne mangler omsætning, så du kan gøre nogle gode køb. Husk at medarbejderne i butikkerne skal overholde alle myndighedernes retningslinjer. Der bliver sprittet af og holdt afstand, og hvis du som kunde også husker at bruge håndsprit, så kan vi hjælpe hinanden med at holde smitten nede. Så mit budskab er, støt jeres lokale butikker og shop, så butikkerne overlever nu og fremover.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #113 - Den perfekte blå kjole