Min weekend til Møns Klint

Outfit #117 – Kløvermark

Bukser | Top | Top (inden under)


Kender I det, når man får ryddet op i sit klædeskab og opdager tøj, som man ikke kan forstå, at man ikke rigtig har brugt? Sådan har jeg det med disse bukser. Tror jeg købte dem for 3-4 år siden, og har ikke rigtig fået dem brugt endnu.

De er super klassiske og en pæn buks, der lige er mig. Toppen har jeg for købt, da jeg var et smut i Rødovre centret og endte i deres ONLY. Jeg har virkelig en arbejdsskade, for jeg skal altid lige ind og kigge i ONLY og Bestsellers butikker. Ligeså med SPORTMASTER, når jeg mangler sportstøj og sko.

Dette sæt tror jeg bliver et af mine favoritter, og kan bruges med flere forskellige hvide bluser, da jeg efterhånden har en god samling hvide bluser. Jeg har linket til tøjet ovenover, hvis I også skal have fat i det klassiske pæne sæt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend til Møns Klint