Serie anbefaling: The Vampire Diaries

Nike free 5.0

Nike

Nike Free 5.0

For nogle uger siden var jeg i Lyngby storcenter med nogle tøser fra min klasse. Vi skulle lave en opgave om kundeservice. Vi skulle bedømme hvor god servicen var og tage tid på hvor lang tid der går, før de spørg om de kan hjælpe med noget. Min gruppe gik ind i Sportmaster, hvor jeg skulle lade som om jeg ville købe et par sko. Jeg stod faktisk og manglede et par nye træningssko. Vi fandt et par Nike free 5.0 i farven pink/sort. De var så fede! Jeg overvejede flere gange om jeg skulle købe dem, men tiden var ikke til det. Vi skulle også videre til Intersport. Der faldt jeg over et par Nike løbesko, der også var vildt fede. Intersport havde helt klart den bedste service, ekspedienten jeg snakkede med, kunne virkelig sit kram.

Jeg gik et par dage og overvejede at købe dem. De kostede 799 kr. For mig er det mange penge, så det er ikke bare lige noget jeg gør. Jeg har aldrig ejet et par Nike sko før, men de sidder perfekt og så ser de mega fede ud. Den farve jeg faldt for, er der ikke mange butikker der har. Intersport, Sportmaster, Stadium og Nike har dem ikke på deres hjemmesider, men jeg fandt dem på løbeshoppen. De kan også købes i Sortsmaster butikker.

Jeg elsker farvekombinationerne mellem den pink og sorte. Jeg kan godt lide at siderne er zig-zag, det gør dem unikke. Meget af mit træningstøj er lyserødt/pink, lilla og sort. Så de vil passe perfekt til det. Nu glæder jeg mig bare til at få dem brugt. 🙂 Der er lagt et link til skoende under billedet øverst. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie anbefaling: The Vampire Diaries