Mine sunde retter

Snart fødselsdag

19

Så er det på fredag, at jeg fylder 19 år. Puha jeg synes det lyder gammelt, men sådan har jeg det hvert år. Vi holdt min fødselsdag 2. pinsedag, hvor hele familien kom og fejrede mig. Ærgerligt at vejret skiftede, så det blev koldt og gråt. På denne tid af året plejer vi at kunne sidde udenfor og grille, måske et tegn på at vi skulle forny os lidt. Jeg måtte finde min striktrøje frem og en nederdel, i stedet for det sommertøj, jeg ellers havde planlagt. Efter en bytur, gallafest og konfirmation i kort buksedragt/kjole kæmper jeg med en forkølelse. Så det blev til varmt tøj i håb om at min forkølelse går over til på fredag, hvor jeg så muligvis hopper i en kort buksedragt igen. Haha, er typen der ikke lærer af alle mine fejl.

På fredag får jeg besøg af mine best friends, hvor den står på noget middag før vi rammer byen senere, og skal mødes med flere af mine venner.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine sunde retter