Outfit #48 - Siv

Sidste skoledag

skaermbillede-2018-04-16-kl-09-51-46

LæsepauseI dag havde jeg sidste skoledag på handelsskolen. Det er helt underligt at tænke på, at jeg nu har læseferie og kun mangler 7 eksamener før jeg bliver student og kan holde sommerferie. Jeg fik mine årskarakter i morges og er rigtig godt tilfreds. Hvis jeg i min folkeskoletid havde vidst, at jeg kunne opnå så gode karakterer på A-B-C niveau, havde jeg ikke troet på det. Jeg plejede at gå til eksamen, med det formål at få løftet mine karakterer op. I år skal jeg op og forsvare dem. Puha. Min klasse har trukket mange af de fag, jeg er bedst i. Det synes jeg er skræmmende, men jeg håber jeg kan holde niveauet, selvom der sikkert er nerver på. (I kan læse hvorfor jeg har det sådan med skolen her. Jeg har nemlig ikke altid haft det lige nemt med folkeskolen). Nu er der 44 dage til min dimission og vogntur, og jeg glæder mig helt vildt.

Jeg har allerede min første eksamen på onsdag, hvor jeg skal op i skriftlig dansk. Og så skal jeg i gang med mit eksamensprojekt næste weekend, hvor jeg også har fødselsdag. Skøn timing… Det er der bare ikke noget at gøre ved. Jeg skal fejre min runde fødselsdag den 20. maj på dagen, hvor den også står på gammel elevdag på min efterskole.

Sidste skoledag* er lige om hjørnet og sjove kostumer* er et absolut must, på årets vildeste dag, når der skal fejres og laves ballade.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #48 - Siv