Sådan skriver du en god motiveret ansøgning

Jeg er begyndt i fitness igen

Så ser man lige mig med tid og overskud mellem mine to deltidsjob, bloggen og mit studie. Nu er jeg skam også begyndt at træne i fitness center. Efter jeg er kommet tilbage på skolebænken og får fri kl. 14, de tre dage om ugen, jeg går på KEA, så har jeg fået mere tid til mig selv. Jeg har jo også tilmeldt mig Royal Run, og det har også givet mig mere lyst til at træne.

For en måneds tid siden, sagde jeg til min kollega fra ONLY, at jeg overvejede at starte i fitness, og hun var hurtig til at gribe bolden og fik mig overtalt til at melde mig ind sammen med hende. Så nu er jeg begyndt at træne tre gange om ugen, sammen med min kollega. Det er rigtig godt at have en træningsmakker, og vi er gode til at presse hinanden, så vi får lavet flere gentagelser og prøvet flere forskellige maskiner. Der er så fedt, selvom man da får lidt fodsved.

Jeg træner primært for at blive stærkere. Det er specielt arme og mave, jeg har fokus på. Selvfølgelig kommer jeg ikke udenom konditions træning, da vi opvarmer på løbebånd og crosstrainer. Lidt smidighed laver vi også, da jeg efterhånden er blevet stiv som et bræt af kun at løbe. Det gør jeg iøvrigt stadigvæk et par gange om ugen.

Jeg kan tydelig mærke i kroppen, når jeg har trænet. Specielt mave og arme. Bare at grine eller et lille nys eller host, gør ondt. Mine ben har det til gengæld helt fint, da jeg altid har trænet dem. Så nu glæder jeg mig bare til at se resultater, så jeg også kan blive bikini klar, som man nu kalder det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan skriver du en god motiveret ansøgning