Min oktober måned i billeder

Bloggen har fået nyt design

Jeg tror det må være rekord så længe jeg har haft mit sidste design på bloggen med de 4 samme outfitbilleder fra oktober 2018. Jeg var ret vild med de billeder, men når man ser dem så tit alle steder, bliver man træt af dem i længden. Derfor synes jeg det var på tide at få det skiftet til noget nyt. Jeg har denne gang valgt, at lave stort set alt om, synes jeg i hvert fald selv. Der er kommet ny farve – guld, ny font (skrifttype), ny header (coverbilleder) og  jeg har slettet 3 kategorier – sundhed, serie anbefalinger og oplevelser, som nu ligger under kategorien livstil. Menulinjen har også ændret sig, så der ikke står arkiv og kategorier mere, så der kun er det man ser og ikke noget, der gemmer sig under noget andet. Derved kan I altid se de forskellige kategorier hele tiden. Derudover er andre småting blevet fjernet eller fået ny placering.
Og nu hvor jeg var i gang, så har min Facebook – side også fået en tur med det nye design – det kan I tjekke ud her. Jeg har også fået lagt en plan for indlæg resten af året, da jeg har en masse idéer og indlæg jeg gerne vil have skrevet i år.
Jeg er spændt på at høre, hvad I synes om det. Er det blevet bedre? Og hvad fungerer godt eller dårligt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min oktober måned i billeder