Har du juletøjet parat?

Gaver til ham #3

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18


Ligesom mit indlæg med gave inspiration til hende, så har jeg også lavet et indlæg med gaver til ham. Uanset om det er gave til din kæreste/mand, bror, far, onkel, fætter eller en god ven, så kan drenge/mænd være ret svære at finde gaver til, da de ikke altid er så gode til selv at komme med gaveønsker. Jeg har derfor lavet denne liste over ting, som enten kan være inspiration til hans ønskeliste eller som du som gavegiver, kan glæde ham med.

Gavelisten er selvfølgelig bare til inspiration, da mange ting findes i forskellige farver og mærker afhængig af ens præference. Jeg håber i hvert fald at du kan bruge den, hvis du ikke allerede har købt årets julegaver. Ellers kan listen også altid bruges til andre gave anledninger. Har du brug for flere gaveidéer, så læs også mine tidligere indlæg “Gaver til ham 2018” og “Gaver til ham 2017“.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du juletøjet parat?