Mine Na-kd favoritter

Rejsen er bestilt. Vi tager tilbage

Årets sommerferie er bestilt og planlagt med familien. Vi har valgt at tage tilbage til Malaga – nærmere bestemt Cómpeta igen. Her skal vi bo i det samme hus som sidste år, denne gang 2 uger samme sted. Der er flere gode terrasser og egen pool. Huset ligger oppe i bjergene med den skønneste udsigt over bjerge, marker, små byer og på en klar dag kig til Middelhavet.

Jeg glæder mig til at komme ned til varmen til sommer og bare kunne slappe af. Det tager ca. 20 min. at gå til Cómpeta by, og turen frem og tilbage er virkelig stejl, da det jo er et bjerg, man skal ned og op af. Så sommeren kommer også til at byde på masser af motion igen. Vi skal selvfølgelig også rundt og opleve nogle af seværdighederne i området.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Na-kd favoritter