Det samlede overblik over mine KEA indlæg

Outfit #113 – Hvid blondebluse

Bluse | Nederdel | Sko


På grund af Corona krisen har jeg desværre ikke så travlt på arbejdet i butikken. Derfor bruger jeg tid på at holde butikkens Instagram og Facebook kørende med lækre outfitbilleder og inspiration af det tøj, vi har i butikken. En af vores nyheder er denne super flotte hvide blondebluse, som jeg er helt vild med. Jeg elsker blonder, flæser, perler og alle de feminine detaljer, der kan komme på tøj uden det bliver for meget af det gode.

Faktisk har jeg næsten lige købt en bluse i sort, der minder ret meget om den hvide blondebluse. Desværre er den ikke fra ONLY, så jeg kan ikke gå med den på arbejde. Eller det vil sige, jeg kan godt da den er fra Vero Moda, men jeg gør det ikke, da vi ikke har en bluse, der minder om den, for så bliver kunderne bare skuffet, hvis de ikke kan købe den.

Jeg håber I passer godt på jer selv i disse tider, og ikke glemmer at det er vigtigt at støtte op om de lokale butikker, når det igen bliver hverdag. Indtil da er det selvfølgelig muligt at shoppe online på Bestseller.com.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det samlede overblik over mine KEA indlæg