Outfit #134 - Råt efterårslook

Outfit #135 – Favoritsættet

Bluse (lignede) | Nederdel (lignende) | Støvler


Dette er nok mit yndlingssæt for tiden. Jeg var meget længe og flere gange om at prøve denne nederdel, før jeg endte med at købe den. Måske I også kender de items, man lige skal overveje eller kunne forstille sig til noget andet tøj, før man køber det? Sådan havde jeg det med denne nederdel. Jeg er dog kommet ret godt efter der nu. Jeg er vild med dette ret klassiske og fine look. Her har jeg sammensæt en sort blonde bluse til, så nederdelen kommer til sin ret.

Jeg havde også dette sæt på til min mosters 50 års fødselsdag her i november. Jeg bruger det både på arbejde, til hverdag og til finer brug, da jeg synes det kan lidt af det hele. Jeg håber I kan få lidt inspiration i sættet. Alt tøjet er fra ONLY, og kan stadig købes i butikkerne. Mine støvler er fra Bianco og er med til at gøre sættet lidt mere elegant.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #134 - Råt efterårslook