Bali #5 - Snorkling og delfintur i Lovina

Optaget på KEA

KEA

Som mange andre unge sad jeg natten til fredag i sidste uge og ventede på svar om optagelse på en videregående uddannelse. Jeg har været meget i tvivl om, hvad jeg skulle i gang med efter ferien. Jeg havde mest af alt håbet på at få et job som indkøbselev i et firma, der beskæftiger sig med modetøj og hvor jeg kunne lære branchen at kende indefra. Desværre blev jeg kun deres anden prioritet.

Tanken om et sabbatår har også været oppe at vende. Og hvis jeg skal være ærlig, så havde jeg ikke noget imod et halvt, måske et helt år bare med arbejde. For man kommer ikke langt med SU på 934 kr. om måneden som studerende. Det kræver et job ved siden af, hvor lektier og afleveringer også skal passes ind.

Tilbage i påskeferien søgte jeg ind på KEA – Designteknolog Marketing og Communication design, som man kun kan søge via kvote 2. Man skal igennem en kreativ optagelsesprøve, bestående af flere opgaver. Natten til fredag fik jeg så mailen fra KEA: Tillykke! Du er blevet optaget på KEA – Designteknolog Marketing og Communication design, med start den 21. august.

I weekenden takkede jeg så Ja til optagelsen, dog med blandet følelser. Jeg kender faktisk ikke så meget til KEA (Københavns erhvervsakademi), så jeg ved faktisk ikke helt, hvad jeg går ind til. Andet end at uddannelsen lyder spændende. Jeg skal nok også have fundet mig et deltidsjob, så SU’en ikke er min “eneste” indtægt. Nu må jeg se, hvordan tingene forløber sig.

2 kommentarer

  • Vi Ly

    Hej Simone!
    Jeg sidder på nuværende tidspunkt og har søgt ind på samme uddannselse, og er meget nervøs for optagelsesprøven. Har du nogle gode råd og hvordan løste du prøven? Kh Vi

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone Damsfeld

      Hej Vi,

      Jeg har faktisk et par råd og kan sagtens forklare mere om optagelsesprøven. Tænker jeg skriver et indlæg om det, da det er relevant for flere. Indlægget burde været oppe senere i dag eller i morgen. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bali #5 - Snorkling og delfintur i Lovina