Påskeæg

Træning i marts

Løb - marts

Marts var måneden jeg virkelig klø på med motionen. Jeg startet den 7. marts med at løbe 7,52 km. Derefter begyndte jeg at løbe mindre tur hver dag i 3 uger. Mine ruter var på 2,2 km til 4,5 km. For nogle kan det virke meget og for andre lidt, men hvis man ser på den længere side kan det blive til rigtig mange kilometer på en måned. Jeg er i hvert fald stolt over at havde løbet, til det der svarer til et marathon + et kvart marathon på 3 uger. Ud over det styrketrænet jeg også 5-6 gange om ugen og lavet smidighedsøvelser hver aften.

Jeg synes det er skønt at løbe. Man får frisk luft, renset tankerne og rørt sig på samme tid. Jeg kan klart anbefale til det andre. Tag en lille løbetur i ny og næ eller gå ned i fitnesscenteret med en ven/veninde. 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeæg