Outfit #24 - Mønstret off shoulder bluse

I did it! 100 km

IMG_2814

Efter at have løbet de 10 km i søndags, satte jeg mig et mål for at løbe 100 km i august måned. I søndags manglede jeg stadig 16 km. Jeg fik en masse energi og et stort overskud efter løbet. Allerede om mandagen valgte jeg at løbe 7 km, med ondt i knæet. Jeg har en stærk vilje, når det gælder mine mål, derfor måtte smerterne løbes væk. Tirsdag havde mit knæ det bedre, jeg manglede 9 km før jeg ville ramme de 100 km. Jeg er ikke typen, der løber 9 km, så kan jeg ligeså godt løbe de 10 km. Så tirsdag aften løb jeg 10 km igen på 53 min. Argh, den tid irriterer mig. Det var så tæt på, at jeg slog min rekord igen. Nu har jeg løbet 101 km i august måned. Jeg er en glad, men også træt pige, der forhåbentlig skal slappe lidt af nu, hvis jeg altså kan. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #24 - Mønstret off shoulder bluse