Overgangsjakker

Outfit #30 – Monki efterårskjole

IMG_2823 IMG_2841Nøj, hvor er det blevet koldt og mørkt udenfor. Det er vildt at tænke på, at for blot en måned siden var det 25 grader og man kunne stadig gå i sommertøj. Det kan man bestemt ikke mere. Jeg fandt denne skønne kjole i skabet. Den er dejlig varm og har noget hygge over sig. Måske mest fordi den er lidt julet. Jeg ville nok bruge et par leggings eller strømpebukser til nu. Jeg købte kjolen tilbage i 2014, så den er nok ikke til at finde i Monki’s butikker mere.

En lille sød historie omkring kjolen er, at min kusine også havde købt kjolen uden nogle af os vidste det. Hun dukkede op til en gammel elevdag på efterskolen med kjolen på, et par dage efter jeg havde købt kjolen. Det viser bare hvor ens vi kan være, for Monki er ikke en butik jeg normalt shopper i. Jeg så den tilfældigvis i et vindue i Monki’s butik i Lyngby Storcenter. Efterfølgende har vi flere gange præsteret at dukke op til familiefødselsdage med denne kjole. Der er en grund til, at vi bliver kaldt “tvillinger” nogengange. Det kan i læse meget mere om her.

Ringbæk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overgangsjakker