Event hos Dahl PR og middag hos San Giorgio

Outfit #34 – Lækker varm cardigan

Indeholder reklame-linksSimone Damsfeld Simone Damsfeld Simone Damsfeld

Denne lækre varme cardigan købte jeg i efteråret sidste år, da jeg var i Barcelona med min familie. Den er så skøn at have på og dejlig varm. Jeg bruger den mest derhjemme, når det er koldt eller de dage, hvor jeg bare er i sengen med en god film og en kop kakao. Den er ret hyggelig at have på. Da den er købt i Barcelona for et år siden, er den desværre ikke til at finde på nettet. Men jeg er fundet en lignende hos Vero Moda, den kan i finde her. Den er både i sort og mørkegrå. Hvis man mere er til den strikkede del af cardiganen, er der en der ligner her. Har også fundet en i en lidt anden model, men med samme foer. Den kan i finde her.

Hvilken en kan i bedst lide? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Event hos Dahl PR og middag hos San Giorgio