Tulipanfestival på Gavnø

Outfit #46 – Ridepigen

Indeholder reklame-links

Simone DamsfeldSimone Damsfeld Simone Damsfeld Simone Damsfeld

Lignende bluse | Bukser

Disse outfitbilleder er taget i januar, og derfor har jeg ikke min nye hårfarve på billederne. Dette sæt har faktisk nogle år på bagen, men jeg synes alligevel I skal se det. For er det ikke et fint sæt? På en måde synes jeg, der er lidt ridepige over det. Det skal lige siges at jeg aldrig har reddet, men man har da lov til at sjæle stilen en gang i mellem. Vesten kan jeg ikke finde på nettet mere. Har ellers ledt og ledt. Den er fra Vero Moda og købt for nogle år siden. Blusen er fra H&M. De laver en del tøj i det stof, så måske kan man være heldig at finde en lignende. Ellers har jeg fundet et fint alternativ, som jeg har linket til ovenover.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tulipanfestival på Gavnø