DAY #3

Bali #7 – Skildpadder + video

Vi besøgte også Serangan Turtle Conservation and Education Center. På havskildpaddecentret arbejder de med at bevare truede havskildpadder og de redder og hjælper skildpadder i nød. Vi så blandet andet hvordan havskildpaddernes æg ligger beskyttet i sandet og hvordan de behandler skildpadder, som er syge eller fx har mistet et ben på grund af net i havet.  dsc_0932dsc_0951dsc_0954img_3898dsc_0948På Turtle Conservation and Education Center kan man adoptere en lille skildpadde fra de æg der er nyudklækket. Skildpadderne har det egentlig fint i vandbassinerne, men tanken er jo netop at øge bestanden af havskildpadder og pengene går til centrets arbejde. Derfor kan man adoptere en baby skildpadde for 150.000 indonesia rupiah. Det vil sige 75 kr.  Vi endte med at købe to skildpadder. En til min bror og en til mig. Jeg døbte min Skille og min bror døbte hans Padde. Meget kreative ikk? Derefter blev vi kørt til havet, hvor vi skulle slippe dem fri. Jeg var ellers klar til at tage dem med hjem. Så kunne de bo sammen med fiskene i stuen. 🙂 img_3877skildpaddedsc_0961Skille og Padde på vej i havet = frie – dog er det kun 12% der overlever, men vi har fulgt dem til vandet, som er den farligste del af rejsen på deres liv. dsc_0962

Jeg filmet en lille video fra turen, som I kan se her: SKILDPADDE VIDEO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAY #3