Jeg siger NEJ til rygning...

Outfit #58 – Bloggerhygge

dsc_0009dsc_0085dsc_0060dsc_0077dsc_0029dsc_0103dsc_0128

Bluse | Bukser | Lignende pels | Støvler | Taske | Ringe


I lørdags mødtes jeg med Amalie og Elizabeth, som også er bloggere på Looklab. Vi spiste morgenmad og skød outfitbilleder, inden vi tog videre og besøgte Hanne hos Dahl PR. Man bliver altid budt varmt velkommen af Hanne. Vi sad længe og snakkede, drak kaffe og rigtig hyggede.

Resten af weekenden stod på fejring af min mor, som havde fødselsdag. Vi havde hele familien på besøg til frokost og kage om søndagen. Så det var dejligt at få set alle sammen igen.

Mit outfit består primært af min lækre “pels” jakke, som er rigtig dejlig her til efteråret. Jeg kan rigtig godt lide den lyse farve, for den skaber mere liv i ens outfit. Inden under har jeg min nye bluse på, som har en masse lyserøde blomster. Jeg tænker meget over at der gerne må være farve på mit outfit, så alt ikke bare bliver sort og gråt, som det hurtigt kan blive. Når jeg skal bruge en taske der ikke er for stor, men stadig kunne rumme noget, så bruger jeg min elskede Calvin Klein. Jeg er SÅ glad for den, desværre er den ikke til at finde på nettet mere. Men jeg har set at Ralph Lauren, har fået en taske i deres sortiment, som ligner den meget. Så det kan I overveje, hvis I som mig forelsker jer i tasken.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg siger NEJ til rygning...