At tro på skæbnen

Farver i forårs garderoben

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

En ting som man nemt kan klare derhjemme lige nu er onlineshopping. De fleste butikker er stadig lukket og mange af os har måske brugt dagene på at få ryddet op i garderoben. Måske du har fundet ud af, at der mangler lidt nyt i dit skab her til foråret. Måske flere farver? Det er i hvert fald en klassiker hos mange, bare at have basic farverne som sort, hvid og grå. Måske også blå jeans, men så er det stort set også det.

Jeg elsker farver og prøver så vidt muligt altid at gå i farver. Derfor har jeg lavet disse collager med inspiration til friske forårs farver – perfekt til foråret og sommeren. Jeg glæder mig allerede til at kunne bruge mit sommertøj, og er allerede begyndt med mine kjoler med lange ærmer, indtil vejret bliver varmt nok til de kortærmede kjoler.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At tro på skæbnen