Podcast anbefaling: Anden til Venstre

Hjemme på 7. uge

Jeg synes det er lidt vildt, at det nu er 7 uger siden jeg blev hjemsendt. Jeg kan huske, da jeg fik opkaldene om at jeg blev hjemsendt som følge af Corona lockdown. Det var både svært og mærkeligt, at jeg pludselig ikke måtte starte computeren op eller svare kunderne på Instagram og Facebook. Kunderne skriver jo stadig, men når man er hjemsendt, må man bare ikke svare dem eller forklare hvorfor der ikke bliver svaret. Det er en virkelig en mærkelig følelse bare at skulle ignorere kunderne, især fordi de fleste ikke tænker over, hvorfor vi ikke kan svare dem, og bliver irriteret over det.

Jeg troede bestemt ikke, der skulle gå 7 uger, og når jeg tænker tilbage, så ville jeg ikke vide, hvad jeg skulle få 7 uger til at gå med. Jeg fungerer nemlig ikke med bare at lave ingenting. De første par uger af lockdown var jeg mest indenfor og besøgte kun mine forældre i den tid.
Nu 7 uger efter, synes jeg ugerne er gået vildt hurtigt. Jeg har gået mange parker, skove, strande og grønne områder tyndt de sidste par uger… Jeg har fundet gode rutiner med træning både via løbeture og hjemmetræning. Eftersom det stadig er uvist hvornår fitnesscentret åbner igen, så bliver hjemmetræning og løbeture nok vejen frem noget tid endnu.

Jeg tror, jeg skal tilbage på job i ONLY i næste uge, men ved det ikke sikkert endnu. Det er bare min mavefornemmelse, nu hvor store dele af Danmark genåbner inkl. detailbranchen. Jeg glæder mig til at komme tilbage på jobbet, men må også indrømme, at det har været rart at kunne ses med venner på hverdage og uden stress. Man bliver lidt mere spontan, når man ikke skal så meget. Også har det været skønt ikke at skulle sætte en alarm hver dag og stå tidligt op. Hvornår jeg skal tilbage på kontoret hos SPORTMASTER ved jeg ikke, men mon ikke der snart kommer en udmelding.

Nu er der heller ikke længe til min fødselsdag, hvor jeg egentlig havde taget en fridag… Jeg må se, hvad tiden bringer. Heldigvis er det også meget sjovere at sælge tøj om sommeren med alle de fine sommerkjoler i butikkerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Podcast anbefaling: Anden til Venstre