Om Simone Damsfeld

Mit navn er Simone Damsfeld, jeg er 21 år gammel og bor i Storkøbenhavn. Til dagligt studere jeg inde på Nørrebro på KEA (Københavns Erhvervsakademi), hvor jeg læser på 4. semester til Designteknolog i Marketing & Communication Design. Jeg kan godt lide at træne – specielt løb og holde den sunde livsstil. Ved siden af mit studie arbejder jeg i ONLY på deltid, hvilket min stil bære præg af. Jeg arbejder også som studentermedhjælper på hovedkontoret i SPORTMASTER marketingafdeling og har denne blog.

Om bloggen 

Bloggen har jeg haft siden april 2015, hvor jeg senere hen i 2016 blev Premium blogger. Jeg var med fra start da Bloggers Delight overtog LOOKLAB, som jeg også er en del af, da min blog primært henvender sig til unge. Jeg bruger bloggen som mit frirum, hvor jeg kan være kreativ og dele ud af mine tanker, oplevelser og det som interesserer mig. Jeg er vild med mode og elsker at inspirer andre. Derfor deler jeg ud af outfits, den nyeste mode og gode tilbud. Her på bloggen vil I kunne læse alt fra mode til min sunde livsstil, træning, indretning, rejser, oplevelser og mit sociale liv.

Kontakt

Ligger du inde med spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på simonedamsfeld.blog@hotmail.com.

Samarbejde

Er du interesseret i et samarbejde, så tøv ikke med at sende en mail på simonedamsfeld@looklab.dk. Her vil de søde mennesker på Bloggers Delight hjælpe med at få det bedst mulige samarbejde på benene. De hjælper angående priser, krav og videreformidling til mig.
Alle annoncer bliver skrevet og udarbejdet af mig, jeg vælger kun samarbejdes jeg kan stå indenfor og passer til min blog.