Om Simone Damsfeld

Mit navn er Simone Damsfeld, jeg er 23 år gammel og bor i Storkøbenhavn. Jeg er færdiguddannet Designteknolog i Marketing & Communication Design. Til dagligt arbejder jeg i SPORTMASTER som Project Assistent i deres marketingafdeling og som Sales Assistent i ONLY. Jeg kan godt lide at træne – specielt løb & fitness og holde den sunde livsstil. Derudover har jeg denne blog.

Om bloggen 

Bloggen har jeg haft siden april 2015, hvor jeg senere hen i 2016 blev Premium blogger. Jeg var med fra start da Bloggers Delight overtog LOOKLAB, som jeg også er en del af, da min blog primært henvender sig til unge. Jeg bruger bloggen som mit frirum, hvor jeg kan være kreativ og dele ud af mine tanker, oplevelser og det som interesserer mig. Jeg er vild med mode og elsker at inspirere andre. Derfor deler jeg ud af outfits, den nyeste mode og gode tilbud. Her på bloggen vil I kunne læse alt fra mode til min sunde livsstil, træning, indretning, rejser, oplevelser og mit sociale liv.

Kontakt

Ligger du inde med spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på simonedamsfeld.blog@hotmail.com.

Jeg holder også oplæg om influencer marketing og hvordan man starter en blog. Så giv endelig lyd fra dig, hvis du er interesseret i det.

Samarbejde

Er du interesseret i et samarbejde, så tøv ikke med at sende en mail på simonedamsfeld@looklab.dk. Her vil de søde mennesker på Bloggers Delight hjælpe med at få det bedst mulige samarbejde på benene. De hjælper angående priser, krav og videreformidling til mig.
Alle annoncer bliver skrevet og udarbejdet af mig, jeg vælger kun samarbejdes jeg kan stå indenfor og passer til min blog.