Min top 10

Det kan du lave på en regnvejrsdag

 

 

IMG_4189

Sidder du derhjemme og stirrer ud af vinduet, hvor det står ned i lange stænger? Du måske alene hjemme og har ikke så meget at lave. De dage har vi alle sammen. Her er 10 bud på hvad du kan lave…

♥ Sæt noget musik på. Lav en playliste til forskellige lejligeheder, fx. til fest, træning, afslapning, til triste dage og til energiske dage. Du kan også prøve dig frem med noget helt nyt musik, som du måske ikke plejer at lytte det. Eller sætte dig ned og lær dine yndlings kunstners sange udenad.

♥ Læs en bog. Det lyder måske lidt kedeligt, men hvis du laver dig en kop varm kakao, te eller kaffe bliver det hurtigere meget mere hyggeligt. Især når man kan høre regnen i baggrunden.

♥ Bag! Det er sjældent man har tid til det helt store bage- halløj. Gå ud i køkkenet og bag lige hvad du har lyst til. Måske nogle lækre boller, som du også kan få gode af til morgenmaden de næste par dage. Eller noget lækkert til den søde tand, som kage!

♥ Ryd op i garderoben… Det skal jo gøres på et tidspunkt, så hvorfor ikke gøre det lidt sjovere. Sæt noget musik på og start fra en ende. Tag alt din tøj ud af skabet. Sortere i det du bruger, så du ikke fylder skabet med unødvendig tøj. Læg det pænt sammen efter hvad for noget tøj det er, fx sommertøj og vintertøj.

♥  Hold spa dag derhjemme. Fyld badekaret op med varmt vand. Læg en ansigtsmaske. Tag en hårkur og læg din yndlings neglelak. Det er dejligt med noget selvforkælelse noglegange, så brug tiden når du har den.

♥ Hold film marathon. Lav en masse popcorn og sæt din yndlings serie på og bliv i sengen hele dagen med dit nattøj, du skal jo ingen vegne. Her er nogle idéer til tv-serier du kan se.

♥ Lav en scrapbog. Find dine gamle billeder frem og sæt dem ind i din scrapbog , skriv lidt tekst til hvert billede. Du kan bruge nogle klistermærker eller flotte tuscher. Hvis du har gemt dine gamle billetter eller armbånd fra festivaler eller forlystelsesparker kan du også sætte dem ind. Det er sjovt at se hvor du har været om nogle år.

♥ Spil computer. Det er ikke altid man lige har tid til at spille computer. Om sommeren når solen skinner har de fleste en mor altid siger man skal gå udenfor og nyde det gode vejr. Det kan hun ikke nu, udnyt det.

♥ Indendørs aktiviteter. Du kan tage i svømmehallen, shoppe i et center, gå ned at træn eller tage i biografen. Der er massere af ting, men stadig kan lave ud af huset på en regnvejrsdag.

♥ En gå tur. Ja, det kan godt være det lyder som den dårligste idé på en regnvejrsdag. Hop i regntøjet og tag en paraply med. Gå en tur med hunden eller hop lidt i vandputter. Se positivt på det og nyd regnen. Du kan også gå en tur med kæresten og kys i regnvejr som på film.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min top 10