Rom #2

Rom #3

15_134_28319_storvatican-the-nave-1500x850IMG_2508MadIMG_2494

Denne dag skulle vi se Peters kirken. Vi gik den smukke tur over floden til Peters kirken og blev mødt af et hav af sælgere, der ville sælge guidede ture i kirken. Vi foretrak dog at opleve kirken uden guide og stillede os op i den lange kø til security. Det gælder også om at have det rigtigt tøj på, når man skal ind i kirken, så bare skulder og knæ går ikke, selvom der er mindst 30 grader. Selve kirken var enorm, selvom jeg havde bildt mig selv ind at den var endnu større. Jeg synes Peters kirken er overdådig, men også skræmmende på samme tid, når jeg tænker på den magt kirken har haft gennem tiderne.

Bagefter shoppede vi lidt rundt i Rom og om aftenen spiste vi i Trastevere, som er en meget livlig bydel i Rom.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rom #2