Julebag, konfekt og en julehilsen

Juleaften 2019

Rigtig glædelig jul kære læsere. Jeg håber I havde en skøn dag i går sammen med jeres nærmeste, at maden var god og at I fik jeres ønsker opfyldt. Jeg havde en rigtig hyggelig dag, hvor vi var i Solrød hos min moster og hendes familie. Udover os, var min anden moster der også med hendes familie, så vi var i alt 12.

Vi starter altid om eftermiddagen med æbleskiver og gløgg. Derefter spillede jeg Partners med mine kusiner og min yngste fætter. Den store julemenu består af al den klassiske julemad, som flæskesteg, and, forskellige kartofler og rødkål. Hvis I har læst med fra tidligere år, så ved I også, at jeg ikke spiser julemad, men sushi juleaften og min lillebror spiser risengrød. Hverken min bror eller jeg er særlig stor fan af julemad.

Vi havde igen i går mega mange gaver under juletræet. Det tog os omkring 3 timer at få dem alle pakket op. Jeg fik en masse gode gaver, som allerede er taget i brug eller har fået sin plads i lejligheden.

I dag har jeg sovet længe, da jeg først kom i seng kl. 4 i nat. Jeg har også fået pakket alt julepynt ned. Det havde jeg brug for at gøre, da jeg begyndte at føle at det var rod i stedet for pynt. Sidst på eftermiddagen var jeg hos mine forældre, hvor vi spiste julefrokost. I morgen står på endnu en julefrokost hos mine forældre, denne gang med hele familien. Altså de samme mennesker som til juleaften. Det bliver hyggelig at se dem igen, selvom det kun er få timer siden sidst. Haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julebag, konfekt og en julehilsen