Shop vinterens trends

The 5 Week Challenge – uge 2

Hvis du ikke allerede har læst mit indlæg om The 5 Week Challenge, så gør gerne det først, for at forstå dette indlæg bedre. Der forklarer jeg hvad The 5 Week Challenge er, og hvad mit mål er for deltagelsen.

Læs også: The 5 Week Challenge – uge 1

Endnu en uge er gået og jeg har nu gennemført uge 2 i The 5 Week Challenge. Uge to har stået på flere prøvelser for at nå mine point. Siden julefrokosten sidste fredag, har jeg haft ret ondt i halsen og næsten ingen stemme. Det har gjort at jeg ikke har været ude at løbe i denne uge. Tilmed steg mine point, som jeg også skrev i sidste uge, fra 208 til 229. I denne uge skulle jeg have 250 point hver dag, hvilket er virkelig meget at skulle nå hver dag. Der skal i hvert fald kæmpes. Heldigvis hjælper min sunde kost en del på pointregnskabet og det at jeg næsten ingen sukker spiser.

Det er dog lykkes mig at nå målet for ugen, da jeg har haft nogle lange vagter i ONLY og endda en vagt på 12 timer pga. status, hvor man går rundt og scanner alt tøjet. De dage hvor jeg står og går en del, giver mange point, hvilket er grunden til, at jeg kom igennem ugen med pluspoint. Det har dog den ulempe, at når jeg når ugens pointmål, så skal jeg have endnu flere point i næste uge.

Med hensyn til konkurrencen med 0 minus point, så holdt jeg stand frem til i onsdags i den konkurrence. Der havde vi nemlig status, hvor der var slik og sodavand. I lørdags var jeg til familie fødselsdag med brunch, og senere kage og lidt slik, og det ville jeg selvfølgelig ikke gå glip af. Så nu må jeg se, hvordan det går med udfordringen i uge 3.

Challenge 3 ud af 5 – i uge 3 er udfordringen at få pulsen op. Man skal forsøge at samle flere motionspoint end man samlede i uge 1. For mit vedkommen var det den uge jeg var mest aktiv, og derfor måske lidt svært. Jeg må bare op på hesten igen efter lidt sygdom og tilbage i løbeskoene for at komme i mål med udfordringen. Lige nu ligger jeg nr. 775 ud af 3.853 deltagende i The 5 Week Challenge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop vinterens trends