En bloggers mareridt

The 5 Week Challenge – uge 4

Hvis du ikke allerede har læst mit indlæg om The 5 Week Challenge, så gør gerne det først, for at forstå dette indlæg bedre. Der forklarer jeg hvad The 5 Week Challenge er, og hvad mit mål er for deltagelsen.

Læs også: The 5 Week Challenge – uge 1 og The 5 Week Challenge – uge 2 og The 5 Week Challenge – uge 3

Min uge 4 minder en del om uge 3. Arbejde kan næsten beskrive alle mine dage for tiden. Jeg blev kaldt på arbejde 2 dage mere end planlagt, og derudover blev mine korte vagter forlænget til lukke vagter. Derfor har ugen ikke budt på så meget fritid, som planen var. Jeg skulle nemlig have haft friweekend denne weekend, men det endte så med arbejde i lørdags. Heldigvis var lørdagen en ret fin og sjov dag på job, da der var mange kunder, hvilket jeg synes er det fedeste. Jo flere opgaver og ting, der skal gøres, jo mere elsker jeg det.

Ugens udfordring i The 5 week Challenge er vel gået godt, da jeg ikke har fået trænet, men har fået en del motion ved at gå rundt på jobbet og selvfølgelig spise sundt. Jeg lever pt af smoothies, da jeg synes de er lækre og nemme at lave til frokost og morgenmad. Nu går jeg jo ind i den sidste uge af The 5 Week Challenge og håber, at jeg kan få gang i mit løb igen. Jeg fik løbet 3 gange i uge 1 af udfordringen, men blev så ramt af en slem omgang forkølelse, der har varet længe og som stadig sidder lidt i kroppen på mig, selvom det går fremad. Jeg føler godt jeg kan løbe en tur igen, så snart jeg har tid / fri fra arbejde og klokken ikke er for mange. Jeg skal bare ind i en god rytme igen. Også håber jeg vejret bliver lidt bedre, så det ikke bare regner og blæser, for ellers er det svært at finde motivationen til en løbetur.

Challenge 5 ud af 5 – i den sidste uge er, at man skal stige “level”. Det har jeg allerede gjort 3 gange, hvilket er derfor jeg har fået så mange plus point som jeg skal have hver dag. Så det er som sådan ikke en fordel. Jeg ligger i level “Byens Mester” og skal derfor rykke op i “Regionens Stolthed” for at nå ugens mål. Hvis jeg skal nå det eller gøre det, så kræver det en løbetur eller to, og hvis jeg er rigtig smart, så skal jeg først stige level i weekenden, for ellers skal jeg have endnu flere point de andre dage. Så hellere slutte med et højt point, men at starte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En bloggers mareridt