The 5 Week Challenge - uge 4

The 5 Week Challenge – uge 5

Hvis du ikke allerede har læst mit indlæg om The 5 Week Challenge, så gør gerne det først, for at forstå dette indlæg bedre. Der forklarer jeg hvad The 5 Week Challenge er, og hvad mit mål er for deltagelsen.

Læs også: The 5 Week Challenge – uge 1 og The 5 Week Challenge – uge 2 og The 5 Week Challenge – uge 3 og The 5 Week Challenge – uge 4

Sidste dag med The 5 Week Challenge var i går og hele forløbet er nu slut. Mit mål var at gennemføre og jeg havde håbet at finde en måde at træne på, som passede bedre ind i min nuværende travle hverdag.

SPORTMASTER har været med til at udvikle The 5 Week Challenge og app’en og vi var mange der deltog i team SPORTMASTER HQ (hovedkontoret) og ca. 70% af alle deltagende gennemførte i dag.

Generelt synes jeg app’en kunne have været bedre. Hele point systemet var lidt for tilfældigt og ikke skruet helt godt sammen. Når man som jeg spiser sundt og får en del motion i hverdagen, så bliver man reelt straffet, da man så bare skal opnå endnu flere point. Det kan man så kun opnå ved at træne mere, hvilket man jo ikke altid har behov for, og specielt ikke hvis man i forvejen dyrker motion. Det er jo heller ikke sundt at træne hver dag, for kroppen skal også restituere. Jeg synes der skulle have været forskellige mål alt efter, hvad man gerne ville opnå med challengen. Så havde man kunne få nogle relevante udfordringer. I princippet har man også kunne snyde sig gennem challengen, da der ikke er nogen kontrolfunktion.

Alt i alt synes jeg ikke rigtig, jeg fik noget ud af det. Den første uge kom jeg ud at løbe 3 gange, hvilket jeg var rigtig glad for. Så blev jeg desværre ramt af forkølelse, så jeg måtte lægge løbet på hylden og slappe mere af. Det er jeg rigtig dårlig til, hvilket resulterede i at jeg var forkølet i 3 uger, men kunne dog passe mit job. Den seneste tid har vejret været alt for vådt og blæsende, så jeg har ikke prioriteret at løbe. Det vil jeg hellere gøre når vejret er godt, så det bliver en god oplevelse. Nu går og står jeg jo en del på mit job, så jeg får stadig en del motion på den konto.

Ud af de 3.843 deltagere, kom jeg på en 519 plads. I kan se hvordan jeg klaret de forskellige udfordringer på mit diplom.

Hvis denne Challenge kommer igen og den vel og mærke er forbedret, så vil jeg nok kun anbefale den til jer, der overvejer et vægttab eller en sundere kost. Det tror jeg, den er god til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The 5 Week Challenge - uge 4