Outfit #135 - Favoritsættet

Outfit #136 – Smuk strik

Trøje beige | Trøje rusfarvet | Jeans | Støvler


Denne trøje er jeg blevet ret vild med. Den er både blød, varm og ser mega godt ud. Jeg elsker når tøj har detaljer og denne har både pufærmer og går ud for neden. Jeg synes den pifter et outfit op og gør noget lækkert. Jeg er især vild med den beige, da den er mere lys i farven og jeg ofte gerne kan lige når tøj ser mere let ud end tungt ud i farven.

Strikken er stadig til at finde i butikkerne, men du skal være hurtigt, da den næsten er udsolgt. Ellers er det måske letter at shoppe den hjem på nettet, hvor jeg har linket til den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #135 - Favoritsættet