På det seneste: at leve i nuet

Her skal jeg i praktik efter sommerferien

Jeg vil lige dele en glædelig nyhed. Som en del af min uddannelse, skal jeg i praktik efter sommerferien i 10 uger. Jeg synes, at det kan være en kamp at finde den helt rigtige praktikplads, hvor man føler sig velkommen og hvor man kan lære noget nyt og spændende. Specielt det at lære noget nyt og blive dygtigere. Det vil jeg rigtig gerne have ud af min praktikperiode. Og det håber jeg, jeg har fundet nu. Jeg har nemlig fået praktikplads, og glæder mig meget til at starte i det seje team til august.

Virksomheden hedder Secondly og er en forholdsvis nystartet virksomhed, der gør køb og salg af secondhand nemt og inspirerende. Via deres app Secondly, kan man se hvilke items af tøj, tasker, sko mm., der er i Danmarks genbrugsbutikker. Her kan man enten købe produktet over app’en og få det sendt direkte hjem, eller gå ned og købe produktet i den butik, der har varen, som man gerne vil have. Det gør det nemt og mere overskueligt at se, hvad de forskellige genbrugsbutikker har på hylderne. Det er især de lidt dyrere ting som Gucci og Louis Vuitton tasker man finder, samt dyrere mærker af tøj. På den måde behøver man ikke gå alle genbrugsbutikkerne igennem, for at se udvalget, men blot logge sig ind på Secondly. Super smart og bæredygtigt.

Jeg glæder mig til at blive en del af teamet, og se hvad jeg kan gøre, for at synliggøre Secondly endnu mere og hjælpe dem med kommunikationen. Jeg vil selvfølgelige tage jer med på rejsen til den tid, og dele det, jeg kan og må.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste: at leve i nuet